Säsongen 2016, vad hände?

Det är något jag själv kan undra. Antagligen var det någon form av överpepp när säsongen började som gjorde att jag malde på och inte stannade upp. Jag skrev ingenting här tog aldrig några bilder för att bevara de platser jag var på, det var bara att spela och väntan på att få spela mer. Psykiskt påfrestande och ska jag vara helt ärlig inte det roligaste golfåret jag haft.

För att se till de positiva aspekterna tog jag ett välbehövligt uppehåll på en månad mer än jag tänkt och känner äntligen att motivationen är tillbaka. Inte till att tävla och försöka prestera så bra jag bara kan vid givna tillfällen, utan motivation till att ha kul. Det är också främst det jag ska använda bloggen till, min egen ventilering till varför jag överhuvudtaget ens är på golfbanan i första läget.

Vad har jag då för mål denna säsong, förutom att ha kul och försöka skriva mer här? Jo jag tänkte försöka lära mig att hantera pressen i tävlingsmoment och hitta ett mer avslappnat spel. Skulle även vara kul att pressa scorerna lite mer, 2016 höjde jag min lägstanivå och pressade ihop till mer jämna scorer, dock höjde jag inte högstanivån utan ligger kvar på samma personbästa.

Men det kanske största målet inför 2017 är att ta det för vad det är och inte lägga för stora förväntningar på det. Jag har ett liv vid sidan om som är viktigare och som jag också måste låta vara det!

Upp till bevis om jag kan hålla min löften och möta mina mål!

Väl mött 2017

 

//Mikael

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s