Säsongen runt hörnet och första rundan avklarad

Det blir inte fasligt mycket skrivande då det i sig inte finns mycket att säga. Har fortsatt med träningen i simulator sen senaste inlägget, ranger har öppnat och till och med enstaka banor. Det jag tänkt på är att det verkligen är olika ställen att slå slag på, i simulatorn boar man in sig i någon form av falsk trygghet, något som försvinner lite grann på rangen och sen helt och hållet på banan. Detta är något jag måste jobba med innan tävlingssäsongen drar igång på riktigt.

Det blev för mig tydligt med fokus när jag i helgen spelade två rundor på Vingåkers GK. Jag gick ut och trodde att vinterträningen skulle sköta sig själv, det gjorde den inte, det gick asdåligt. Till runda två bestämde jag mig för att hålla fokus på alla slag, det gick nästan men när jag tappade så kostade det. Det där med huvudspelet är så otroligt viktigt i golf, särskilt för mig som inte har en livstid av golfsvingande i kroppen. Jag måste ha en plan för vad jag ska göra och en bail-out, en miss som är ok. Nu har jag dock dragit på mig en liten sträckning i bröstkorgen som jag försöker ha tålamod att försöka vila bort, får se hur det går. Annars kanske det blir till att spela i helgen igen. Jag behöver verkligen tid på banan känner jag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det var även så att någon hörde av sig till mig med tips och dylikt. Det uppskattas väldigt mycket så tveka inte att höra av er! Bara det faktum att någon läser värmer lite i magen. Får se om jag kan få upp lite mer bilder från när jag spelar och tränar, kanske kan liva upp lite.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s